De Koninklijke Rotra uit Doesburg was maandagavond 28 september gastheer tijdens een sponsoravond van Angerlo Vooruit. De aanwezigen kregen bij Rotra een rondleiding door het bedrijf.

 

De avond werd afgetrapt door voorzitter Kees Nederhoff van Angerlo Vooruit. Hij gaf toelichting op de ontwikkelingen binnen de vereniging en de wensen over een nieuw te bouwen accommodatie.

 

Vervolgens nam Willem Strabbing (voorzitter van de sponsorcommissie) het woord en liet de groei zien van het aantal sponsoren binnen Angerlo Vooruit. Ook liet hij weten dat Only for Men uit Doesburg de sponsoravond voor volgend jaar heeft aangeboden.

 

Machiel Roelofsen van Rotra vertelde vervolgens over de historie, ontwikkelingen en toekomst van zijn transportbedrijf. De aanwezigen kregen een toelichting hoe de kade, die in aanbouw is, tot stand is gekomen en wat dit betekent voor de groei van het bedrijf. Tot slot kregen alle gasten een rondleiding door het bedrijf.

 

De laatste spreker van de avond was Dirk Jan Huntelaar van de Klaas Jan Huntelaar foundation. Hij gaf de aanwezigen uitleg hoe de foundation tot stand is gekomen. Bij de foundation staan respect en duurzaamheid centraal. Tot slot kwam de profvoetballer zelf ook nog een kijkje nemen tijdens de sponsoravond bij Rotra.