Rotra ook komend seizoen op shirt De Graafschap

Koninklijke Rotra uit Doesburg staat ook aankomend voetbalseizoen op het shirt van De Graafschap. Rotra en De Graafschap zijn een nieuw sponsorcontract overeengekomen voor het seizoen 2012-2013. Rotra zegt verheugd te zijn een verlenging van het sponsorcontract met De Graafschap te hebben overeenkomen. ‘We streven niet alleen naar lange termijn relaties met onze klanten, maar ook met onze partners. We vinden dan ook dat we elkaar in goede en slechte tijden moeten steunen en blijven dan ook na het afgelopen seizoen achter De Graafschap staan’, aldus directeur Harm Roelofsen van de Rotra Groep.

 

Roelofsen vervolgt: ‘We hebben er vertrouwen in dat De Graafschap haar positieve, sympathieke imago weer snel eer aan doet. Ambitie, betrouwbaarheid en saamhorigheid. Deze kernwaarden sluiten uitstekend aan bij het beleid van Koninklijke Rotra’.

 

Ook De Graafschap laat weten blij te zijn met de contractverlenging met Rotra. ‘Wij zijn blij dat we een dergelijk bedrijf uit het oosten van het land op ons shirt hebben. Zoals Harm Roelofsen al aangaf, de kernwaarden van beide partijen komen overeen. Het vertrouwen van de directie van Rotra stellen wij zeer op prijs’, aldus Henk Bloemers, algemeen directeur van De Graafschap.

2 reacties

 1. tom kets

  Ik ben blij voor De Graafschap dat ze weer met de Rotra in zee gaan. En dit na een waardeloos seizoen met degradatie als gevolg. Maar beste mensen van de Rotra doe ook wat voor je plaatselijke sportverenigingen. Sommigen hebben zelfs meerdere Nederlandse kampioenen in hun gelederen!
  Voor mijn werk rij ik door heel Nederland en als ik weer een vrachtwagen van de Rotra tegenkom voel ik mijn Doesburgse bloed weer harder stromen!

 2. robert duis

  Lees dat SC Doesburg in de allerlaagste amateur-klasse (6B) gaat spelen. Lager kan niet!
  Heel mooi en heel slim van de ROTRA om de Graafschap te blijven sponsoren. Wie weet zit er weer een PROMOTIE in?
  Doesburgse sponsor-gelden die buiten de Gemeente Doesburg terecht komen, dat wel. Op korte termijn wellicht niet geheel dom, op langere termijn (10 jaren) zou het wellicht nog slimmer zijn om SC Doesburg met die ROTRA sponsor-gelden in de TOP van de AMATEURS te brengen. Dat zou Marketing Technisch wellicht nog meer landelijke “spin-off” kunnen genereren voor de ROTRA, voor de SC DOESBURG en voor de Gemeente DOESBURG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑