Koninklijke Rotra uit Doesburg heeft het transport van het Holland Heineken House van de Olympische Spelen in Londen naar Nederland verzorgd. Het transport betrof een volle auto met onder meer artikelen gebruikt voor de inrichting van het Holland Heineken House en merchandiserartikelen. De vracht had Papendal als eindbestemming, een locatie van opdrachtgever NOC*NSF.

 

Al sinds de Olympische Spelen van Barcelona in 1992 is het Holland Heineken House aanwezig op elke winter- en zomerspelen. Het HHH is de plek waar alle Nederlanders bijelkaar komen en Nederlandse medaillewinnaars huldigen.

 

En waar het er vooral elke avond feest was de afgelopen weken getuige de 20 Nederlandse medailles op de Olympische spelen en 39 Nederlandse medailles op de Paralympics. Tevens fungeerde het HHH als studio voor de dagelijkse TV-uitzendingen van de Olympische Spelen van de NOS en RTL4.

 

Het Holland Heineken House had sowieso al een Doesburgs tintje. Doesburger Vincent Kreileman was een van de medewerkers van het Holland Heineken House.