Rotary Club Doesburg houdt op zaterdag 7 december 2019 in samenwerking met sportcentrum I AM Sports en Viking Adventure Sports de tweede Doesburgse Santa Fun Run. Dit gebeurt tijdens de jaarlijkse Kerstmarkt in Doesburg.

Tijdens de Santa Fun Run zullen de deelnemers, na een swingende warming up bij De Waag verzorgd door I AM Sports, een (hard)loopronde afleggen van 2,5 kilometer over de singels van Doesburg. Wandelend of rennend, het gaat om het plezier. Aanvang warming up: 14.50 uur, start 15. 00 uur.

Voor kinderen is er de Santa Kids Run. De Santa Kids Run gaat via de Koepoortstraat naar de Philip Gastelaarsstraat, de Roggestraat en weer terug naar de Koepoortstraat. De kinderen rennen dit rondje vier keer, een route van in totaal 1 kilometer. Aanvang Santa Kids Run warming up: 14.20 uur, start 14.30 uur.

Alle deelnemers, groot en klein, ontvangen een medaille, die aan het einde van de beide Runs wordt uitgereikt.

De inschrijfkosten bedragen 10 euro per persoon voor de Santa Fun Run en 7,50 euro voor de Santa Kids Run. Dit is dus inclusief het kerstmanpak. Net als vorig jaar gaat de opbrengst van deze tweede editie naar de Voedselbank.

 Inschrijven kan via https://doesburg.rotarysantarun.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

  • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
  • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
  • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
  • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
  • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
  • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit.