SC Doesburg zal op vrijdagavond 9 oktober in de kantine op het Sportpark aan de Looiersweg haar clubarbiters in het zonnetje zetten. De voetbalvereniging doet dat in het kader van de KNVB-Week van de Scheidsrechter.


De scheidsrechters die in hun vrije tijd, week in week uit, in weer en wind de moeilijke en vaak ondankbare taak hebben om een wedstrijd in goede banen te leiden, zullen van de sportclub een blijk van waardering krijgen voor hun inzet en prestaties.

 

Om de kennis van een ieder te testen wordt er daarnaast een spelregelquiz georganiseerd, waarbij de inschrijving open is voor alle voetbalkenners in Doesburg en omgeving. De quiz wordt geleid door de gerenommeerde en ervaren leidsmannen Gerard de Graaf en Wim Egbertzen.

 

De winnaar van de quiz mag een jaar lang de titel “Scheidsrechter van het Jaar” voeren. Kandidaten hiervoor kunnen zich alleen of als koppel aanmelden via udo.zwaantje@pknplanet.nl. Deze avond, die aanvangt om 19.30 uur, wordt afgesloten met een informele gezellige derde helft in de kantine.