Sportclub Doesburg heeft een teleurstellend resultaat gehaald afgelopen weekend. Tegen de nummer laatst in de vijfde klasse G, SHE uit Hall, werd met 1-1 gelijkgespeeld.

 

Het gelijkspel wordt als teleurstellend en opmerkelijk gezien. SHE staat met slechts 9 punten onderaan in de 5G. SC Doesburg is middenmoter met ambities naar meer. Het Doesburgse doelpunt in het uitduel werd gescoord door Jelmer de Jong.

 

‘SC Doesburg speelt een draak van een wedstrijd en geeft onnodig een punt cadeau’, laat SC Doesburg weten op Twitter. Door het gelijkspel blijft SC Doesburg middenmoter en komt het niet los van ploegen als Socii en Orderbos.

 

In de top van 5G blijft het ongemeen spannend. Koploper TKA maakte geen fout en won met 1-5 bij Klein Dochteren. Achtervolger Dierensche Boys blijft na een benauwde 0-1 zege op Anadolu in het spoor van TKA. Alleen nummer 3 FC Zutphen maakte wel een misstap, door met 1-1 gelijk te spelen tegen Orderbos. Nummer vier Voorst behoudt na een ruime 0-8 overwinning de aansluiting met de kopgroep.