SC Doesburg verlengt contract met Jansen en Trentelman

Rob Jansen en John Trentelman hebben hun contract als coach van het eerste team van Sportclub Doesburg met een jaar verlengd. Het coachduo is aan het eerste seizoen bezig en staat momenteel vijfde in de zesde klasse C.


Jansen en Trentelman begonnen vorig jaar aan hun klus bij Sportclub Doesburg. ‘De opzet was en blijft om in twee seizoenen tijd de A-junioren bij de selectie te betrekken. We hebben een nieuw eerste elftal opgebouwd en willen de jeugd hierbij betrekken. Waarschijnlijk blijven de meeste jeugdspelers komend seizoen nog actief in de A-junioren’, aldus Jansen.


Sportclub Doesburg behaalde dit seizoen tot nu toe 25 punten uit zestien wedstrijden. Daarmee bezet het de vijfde plaats en heeft het aansluiting met Mariënveld, Zeddam en VVL. Koploper Worth Rheden is met 38 punten uit vijftien wedstrijd hard op weg om kampioen te worden. Mogelijk rest er voor Sportclub Doesburg deelname aan de nacompetitie.


Gisteren werd in een thuisduel met 1-1 gelijk gespeeld tegen Zeddam. De week ervoor verloor SC Doesburg van Mariënveld. Daarmee greep het team van Jansen en Trentelman net naast de tweede periodetitel.


Zie ook:
Rob Jansen en John Trentelman nieuwe trainers Sportclub Doesburg

3 reacties

 1. Supporter

  Doesburg gaat de goede kant op en dat is te zien aan de talentvolle a-jeugd!

 2. Bart

  John en Rob weten wat Doesburg is en doet dus dat komt wel goed.
  Kampioen word je met een team en Dopesburg heeft in potentie de mensen in huis!

 3. Bart

  uhhhhhh

  dopesburg moet doesburg zijn 🙂 sorry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑