Thuis komen lijkt op dit moment het grootste doel op de wereld. Ieder mens zoekt naar geborgenheid en een plaats om tot rust te komen. Naast een veilig dak boven ons hoofd verlangen we ook naar thuis komen bij de ander.

Op 4 woensdagen in de 40-dagentijd biedt De Schilderschool schilderen vanuit de Stilte aan. Stilte, het lezen van een Psalm met het centrale thema: “Thuis komen” en schilderen zijn de ingrediënten. Zo gaan we op weg naar Pasen.

Elke avond drukken we ons uit met ander materiaal. Het is mogelijk om ook één avond te komen. Wees niet bang voor het witte doek want praktische en ervaren begeleiding van André Bikker helpt u verder.

Met behulp van een associatieoefening gaat u dit vertalen naar een eigen beeld. De praktijk leert dat het zéér de moeite waard is om met de tekst en uw handen bezig te zijn en minder met uw hoofd. Het gaat om de beleving van de tekst en de stilte.

De avonden worden gehouden in De Schilderschool, Oranjesingel 16, Doesburg en vinden plaats op woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. De kosten bedragen 15 euro per avond.

Voor de vier avonden samen zijn de kosten 50 euro. Koffie, thee en gebruik van schilderezels, olie- en acrylverf, penselen, papier en schilderdoeken zijn inbegrepen.  Er zijn maximaal 12 plaatsen. Deelname gaat in volgorde van inschrijving.

Ervaring is niet van belang. Aanmelden kan door te mailen naar andre@schilderschool.info met vermelding van welke data u komt.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.