Schilderexpositie in huisartsenpraktijk De Linie in Doesburg

In de gangen en op verschillende kamers van de huisartsenpraktijk De Linie in Doesburg zijn op dit moment schilderijen te zien van Bernadette en René Jansen. De expositie is dagelijks tijdens openingstijden van de praktijk te bezichtigen. De expositie is te zien tot 22 augustus.

 

Bernadette heeft eigenlijk van haar beroep haar hobby gemaakt. Ze was jarenlang styliste bij de firma Huls in Doetinchem. Verzorgde voor dat warenhuis de etalages en alle ander reclameuitingen zoals de met de penseel geschilderde prijskaarten.

 

René tekende al toen hij nog op de lagere school zat. Regelmatig schilderen doet hij sinds 5 jaar. Beide schilders zijn autodidact.

 

De inspiratie voor het schilderen halen ze uit de meest uiteenlopende zaken, zoals de eigen kinderen, maar ook landschappen of mensen uit andere culturen. Eigenlijk altijd figuratief.

 

Ze schilderen uiteraard om er zelf plezier aan te beleven en om helemaal los te komen van de dagelijkse beslommeringen. Als anderen genieten van hun kunst geeft dat extra stimulans.

Kunst in De Linie

 

 

1 reactie

  1. Gertie Jordens

    heel veel succes met jullie expo !!!!!!!!!!!!!!!

    groetjes gertie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑