Een gelegenheidsdweilband van Muziekcorps der Voormalige Schutterij Doesburg heeft de carnavalsviering op scholen in Doesburg opgevrolijkt.

Als eerste werden er wat vrolijke noten gespeeld in de hal van De Wetelaar op de Beinum. De kinderen zongen vrolijk mee op het liedje Hela Hola-la-la… en vormden al snel een polonaise. Nadat de kinderen opgevrolijkt waren, vertrokken de muzikanten naar de Horizon Stad.

De kinderen werden buiten verzameld in een bonte stoet en trokken zo onder de carnavalsnummers van het dweilbandje door de stad. Even langs het stadhuis en zwaaien naar iedereen die langs de kant stond te kijken.

Als afsluiter werd nog even Over and Out ingezet, waarop de kinderen van Horizon Stad een eigen tekst hebben. Net als voorgaande jaren hebben muzikanten en kinderen veel plezier beleefd aan deze carnavalsochtend. 

Foto: Frans Schilderman

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.