Isla Groep Scouting Doessburg organiseert in het kader van Scout it Out een speurtocht in de binnenstad van Doesburg. De speurtocht vindt plaats op zaterdag 17 maart en is niet alleen voor leden van de scouting maar voor iedereen die het leuk vindt om hier aan deel te nemen.


Tussen 10.30 en 15.00 uur is het mogelijk om mee te doen met de speurtocht. Daarvoor meld je je aan bij de kraam van Scouting Doesburg. Deze staat op de driesprong, de kruising van de Ooipoortstraat, Meipoortstraat en Kerkstraat.


De speurtocht is voor kinderen van 4 tot 15 jaar. Er zijn verschillende niveaus zodat het voor alle leeftijden een uitdagende tocht is. Bij de aller jongsten mogen ouders een handje helpen. Het is mogelijk om alleen deel te nemen, maar het kan ook met een groep vriendjes en vriendinnetjes.


Net als alle andere activiteiten van Scouting Doesburg, wordt ook deze speurtocht georganiseerd door enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Isla Groep Scouting Doesburg is opzoek naar mensen die het leuk vinden om leiding te geven aan een groep of te klussen aan ons clubgebouw. Meer weten? Bekijk www.scoutingdoesburg.nl of mail naar info@scoutingdoesburg.nl.