Shaolin Kempo bij I AM-Sports in Doesburg

I AM-Sports in Doesburg start met Shaolin Kempo. Deze verdedigingssport wordt als les aangeboden door de gediplomeerde leraar Jerry de Vries.

Bij Shaolin Kempo gaat het onder andere om lichaamshouding, ademhaling, bewegen, zelfvertrouwen, controle en beheersing, fysiek en mentaal. Ook trappen, stoten en pareren komen aan bod.

In overleg met I AM-Sports gaat De Vries deze verdedigingssport aanbieden vanaf vrijdag 7 februari, zo laat hij weten. Er wordt begonnen met een demo-avond en een gezamenlijke training. Deze start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur.

De Vries (55) beoefent deze sport sinds zijn 18e. Hij heeft de zwarte band vierde dan, is leraar en scheidsrechter.

I AM-Sports is gevestigd aan de Looiersweg 4 naast de nieuwe tennisbanen. De sportschool is actief op vier terreinen: zelfverdediging, groepslessen, fitness en dans. Klik hier voor meer informatie.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg

1 reactie

  1. Jerry de Vries

    Shaolin vindt zijn oorsprong vanuit China. Via Indonesië naar Nederland. Klassieke, traditionele vechtsport/kunst. Slogan “Zacht zijn als het kan, Hard als het moet”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑