De kennismakingscurcus van Sjors Sportief bij Badminton Vereniging Doesburg was een groot succes. Tien kinderen hebben zich aangemeld voor deze cursus. De kennismaking met de badmintonsport bestond uit 6 cursusdagen. Gedurende de curcusweken kwamen er nog eens 3 kinderen bij die ook graag mee wilde doen. Inmiddels is de cursus afgelopen. Alle kinderen die meededen kregen een mok gevuld met paaseitjes van de vereniging. Ook zijn er een aantal kinderen lid geworden van de vereniging. Badminton Vereniging Doesburg spreekt dan ook van een succesvolle actie.


Alle kinderen vanaf groep 4 tot en met 8 van alle basisscholen in Doesburg konden zich vanaf 1 februari dit jaar inschrijven voor een kenninsmakingscurcus van verschillende sporten. Kinderen konden kiezen uit 19 sportcursussen waaronder badminton, korfbal, judo, tennis, turnen, voetbal en volleybal.


Ook kon er gekozen worden uit spectaculaire en wat minder bekende sporten zoals: basketbal, B-Kick, Jazz-/streetdance, Jiu-Jitsu, Kids-aerobics, scouting, streetdance, waterpolo, wedstrijdzwemmen en een weerbaarheidstraining. In februari liet Doesburgdirect.nl al weten dat er een run was op sportkennismakingscurcussen in Doesburg


Foto: De vlag op de foto is gesponsord door Mevr. drs. A. de Jong-Coene van Apotheek de Linie te Doesburg.