SP Doesburg start meldpunt over zorg in St. Elisabeth

SP Doesburg start een muldpunt over zorg in het St. Elisabeth in Doesburg. De grootste politieke partij van Doesburg spreekt over aanblijvende signalen over problemen met de hoge werkdruk in het verzorgingstehuis. Daarvoor heeft het opnieuw een meldingspunt opengesteld.

 

Eerder werd al door de SP in de regio onderzoek gedaan naar de zorg en werkdruk bij de zorginstelling van Attent in de regio, zo SP weten. Het rapport daarover zal binnenkort worden aangeboden.

 

SP-er en woordvoerder van de actiegroep Zorg Voor Elkaar Heidy Melissen over de situatie in St. Elisabeth: ‘We vangen voortdurend signalen op dat door de hoge werkdruk de zorg tekort schiet, maar we hebben de indruk dat personeel en de familie van de bewoners om verschillende redenen hier niet vrijuit over willen of kunnen praten’.

 

Melissen vervolgt: ‘Dat is wel begrijpelijk, maar ook jammer. Als er problemen zijn dan moet dit wel aan het licht komen. Daarom is de SP een meldpunt gestart waar ieder die zijn of haar ervaringen met St. Elisabeth kwijt kan. Dat kan ook vertrouwelijk of anoniem’.

 

Het meldpunt is bereikbaar via e-mailadres: aandachtvoorzorg@gmail.com. Ook kan contact worden gezocht via zorgvoorelkaardoesburg@gmail.com.

 

 

1 reactie

  1. Greta Visser

    Ben heel erg benieuwd naar de uitkomst mn van de Hessegracht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑