Speciale bijeenkomst voor alleenstaande moeders

Er komt een speciale bijeenkomst in Doesburg voor alleenstaande moeders. Op vrijdag 6 juli kunnen alleenstaande moeders De Linie 4 bezoeken om elkaar te ontmoeten en kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen.


‘Alleenstaande ouders staan voor vele uitdagingen. De ervaring leert dat het erg leuk en leerzaam is om elkaar te ontmoeten. Een van de initiatiefneemsters heeft dat namelijk al eens gedaan met een klein groepje vrouwen. Dat gun je iedereen’, aldus een van de initiatiefnemers Ilse Schrijver. ‘We willen graag veel meer alleenstaande moeders bereiken om eens te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.’


Op vrijdag 6 juli zijn alleenstaande moeders met hun kinderen welkom op De Linie 4. Er is geen speciaal programma, wel andere alleenstaande moeders en natuurlijk hun kinderen. Er is koffie, thee of ranja en er is oppas en vermaak voor de kinderen geregeld.


Heb je een alleenstaande vriendin met kinderen dan is ze ook van harte welkom, zo laat de organisatie weten. Wie van plan is te komen, kan tussen 15.00 uur en 19.00 uur gewoon binnen lopen. Alleen als je een broodje mee wil eten, dan graag van te voren opgeven.


Datum:  Vrijdag 6 juli 2012

Tijd:      15.00 uur tot 19.00 uur

Locatie: De Buurtacademie, Linie 4

Opgeven voor mee eten: Angelique.beem@doesburg.nl of 0313-481313


1 reactie

  1. Frans van der Krul

    Beste dames,
    Wens jullie veel suc6 met het initiatief op 6 juli en hopende op een goede opkomst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑