De Mensperience Store van Only for Men in Doesburg staat zaterdag 26 oktober in het teken van jeans. Tussen 10.00 en 18.00 uur kan iedere denimliefhebber zijn hart ophalen bij verschillende workshops en zijn favoriete spijkerbroek gratis laten repareren.

Voor een dag vol denim hoef je dit weekend niet naar Amsterdam, laat Only for Men weten. ‘Leer alles over jouw jeans tijdens een demonstratie indigo verven of ontdek hoe je zelf je denim kan streetwashen. Daarnaast kan je de leren patch van je jeans laten personaliseren en is er een leerbewerker aanwezig voor passende accessoires. De dag wordt compleet gemaakt met verschillende giveaways’, belooft het persbericht.

Tijdens dit event komen niet alleen liefhebbers van denim samen, ook zijn verschillende jeansmerken aanwezig. Denk aan Cast Iron, Denham en Diesel.

Only for Men is gevestigd aan de Barend Ubbinkweg 9 en parkeren is gratis en naast de winkeldeur.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

  • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
  • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
  • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
  • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
  • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
  • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit.