Spits Sukru Uzun verlaat Sportclub Doesburg

Sukru Uzun vertrekt bij Sportclub Doesburg. De veel scorende Doesburgse spits stapt over naar het flink hoger spelende Erica’76 uit Dieren. Afgelopen seizoen degradeerde Uzun met zijn team naar de zesde klasse.


De overstap van Uzun naar het in de zondagtweede klasse uitkomende Erica’76 wordt gemeld door De Gelderlander. Uzun speelde de afgelopen drie seizoenen voor Sportclub Doesburg. Daarvoor kwam de Doesburger twee seizoenen uit voor Rheden.


Afgelopen seizoen speelde de spits beduidend minder wedstrijden dan aanvankelijk door de teamleiding was gehoopt. Uzun werd door het bestuur voor een half jaar geschorst, nadat hij in het duel tegen GSV’38 in december 2009 een gele kaart uit handen had geslagen van de scheidsrechter.


Sportclub Doesburg degradeerde afgelopen seizoen uit de vijfde klasse. In 22 duels behaalde de equipe van de Arnhemse trainer Rob Teering slechts dertien punten. Komend seizoen acteren de voetballers van Doesburg in de zesde klasse, het laagste niveau in het amateurvoetbal.


Komend seizoen komt Doesburg uit in de zesde klasse C. Daarin speelt het tegen NVC (Netterden), Aerdt, Anadolu’90 (Eerbeek), Carvium (Herwen), De Hoven (Zutphen), Den Dam (Azewijn), Socii (Wichmond), Sint Joris (Braamt), VVL (Lengel), Voorst, Worth Rheden, Zeddam en SHE (Hall)


Zie ook:
Voetballers Doesburg volgend seizoen in zesde klasse

1 reactie

  1. supporter

    Mede door zijn gedrag werd de club benadeeld en volgde degradatie.
    Aan trainen had uzun en zijn turkse vrienden een hekel vandaar dit gevolg.
    Nu de jongens zijn verdwenen start de club met een nieuwe groep enthousiastelingen die wel graag trainen en willen leren opnieuw aan een nieuw begin naar een mooie toekomst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑