Breedtesport Doesburg houdt in samenwerking met Gymnastiekvereniging Unitas en Dans je Fit een sponsorloop voor het Jeugdsportfonds in Doesburg. De sponsorloop wordt gehouden op woensdag 4 maart in de Beumerskamp. Iedereen wordt omgekleed om 15.00 uur in de zaal verwacht.

 

De sponsorloop is bedoeld om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Jeugdsportfonds in Doesburg. Jeugdsportfonds Doesburg creëert sportkansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging of het zwemdiploma A kunnen halen. Meer informatie over het Jeugdsportfonds kun je vinden op www.jeugdsportfonds.nl.

 

Alle kinderen uit Doesburg mogen op woensdag 4 maart van 15.00 uur tot 17.00 uur naar de Beumerskamp komen om geld in te zamelen voor het Jeugdsportfonds Doesburg. Kinderen lopen in 20 minuten zo veel mogelijk rondjes van iets minder dan 100 meter. Er hoeft niet continu hardgelopen te worden, even rustig lopen en gebruik maken van de aanwezige pitstop behoord ook tot de mogelijkheden.

 

In de weken voor de sponsorloop zullen kinderen langs deuren gaan om zoveel mogelijk sponsoren te vinden. Er kan op twee manieren gesponsord worden, voor een vast bedrag of per rondje. Is er gekozen voor een vast bedrag dan kan dit bedrag gelijk meegeven worden, voor de andere bedragen komen de kinderen de week na de sponsorloop langs de deuren.

 

Mocht je deel willen nemen aan de sponsorloop kun je jezelf opgeven via www.sportenindoesburg.nl en klik dan op activiteiten. Klik op het logo van het Jeugdsportfonds en schrijf je in. Opgeven is verplicht. Na inschrijving ontvang je een bevestiging via de mail en een formulier om de sponsoren op te schrijven, dit formulier is ook in de klas op school te krijgen is.

 

Meer informatie kun je vinden in de nieuwsbrief van de school en op www.sportenindoesburg.nl. Mochten er vragen zijn kun je bellen met Ward Terpstra van Breedtesport Doesburg via telefoonnummer 06 372 83 518 of stuur een mail naar info@sportenindoesburg.nl.