Stadspartij vindt komst Mona Keijzer naar Doesburg maar niets

De Stadspartij Doesburg vindt het maar niets dat landelijke kopstukken worden ingezet voor lokale verkiezingen. De Stadspartij laat dit weten enkele uren voordat Tweede Kamerlid Mona Keijzer op uitnodiging van oppositiepartij CDA Doesburg naar Doesburg komt.


Schermafbeelding 2014-02-17 om 09.33.58Vanochtend vroeg liet Keijzer op Twitter weten een werkbezoek te doen bij Caleidoz in Doesburg. De Stadspartij laat kort daarop op Twitter weten het jammer te vinden dan landelijke kopstukken ingezet worden voor lokale verkiezingen. ‘CDA Doesburg heeft het nodig schijnbaar’, voegt Stadspartij eraan toe.

 

Het is niet de eerste keer dat Stadspartij en oppositiepartij CDA elkaar in de haren vliegen. Tijdens raadsvergaderingen hebben met name Rob Gossink van het CDA en David van Sommeren van de Stadspartij het regelmatig met elkaar een de stok. Begin deze maand gingen de partijen nog verbaal met elkaar op de vuist op DoesburgDirect.nl, toen uit een bericht bleek dat de gemeente Doesburg niet langer in gesprek is met Action voor het vestigen van een filiaal. Het zorgde voor felle reacties over en weer tussen het CDA en de Stadspartij.

 

11 reacties

 1. Rob Gossink (CDA Doesburg)

  De beste reactie is, denk ik, maar niet te reageren op zoveel zurigheid bij de Stadspartij.

 2. Frans.van der Krul

  Er is nog weinig animo voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014.
  Nu de landelijke politiek zich steeds meer bemoeid met de lokale politiek, kun je moeilijke om hen heen, ook in Doesburg.
  Het lijkt dan ook zin vol om de landelijke politici naar Doesburg te halen.
  Partijenboycot gemeenteraadsverkiezingen valt goed bij de lokale politiek.

 3. Peter van den Broeke

  Stadspartij, laat je niet zo in de kaart kijken! Beter is om je te focussen op je eigen partijprogramma en daarmee de zieltjes te winnen. Ruzie maken met je collega partijen kost meer dan dat je ermee wint. (Lachen kost minder energie dan kwaad zijn en opwinding omdat je voor lachen minder spieren gebruikt)

 4. Johan Kousbroek

  @richardkok
  De taal die gebezigd wordt in de tweet van de Stadspartij komt al negatief over. Dat geeft het niveau al aan.
  Het argument dat ze niet door Den Haag gestuurd worden maar naar eigen inzicht regeren wordt hiermede dan ook duidelijk door henzelf onderuitgehaald. Dit lijkt op Tom Cat (voor de jongeren onder ons: een stripfiguur uit je vaders tijd) die de tak van de boom afzaagt waar hij zelf op zit. Dus: ze zijn eigenlijk jaloers op de andere partijen dat die wel van die kopstukken hebben.
  @petervandenbroeke
  partijprogramma? elders op deze site is daar ook al een discussie over. Overigens ook n.a.v. een Tom Cat verhaal….

 5. Maarten Lindner

  Waarom hebben we het eigenlijk over kopstukken in plaats van hoofdstukken ?
  Als de stadspartij oud Doesburger Paul Bosveld een zaterdagmiddag in de binnenstad inzet zal het effect groter zijn dan menig Haagse (hoofd)stuk.

 6. bert broeder

  Goedenavond, ik lees op deze site hoofdzakelijk politieke berichten. Is dit de bedoeling of mogen er ook berichten op gezet worden die voor jouw organisatie belangrijk zijn? In mijn geval zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons mooie werk willen ondersteunen, zie hiervoor onze site. Ik verneem graag hoe de reacties zijn, met groet, Bert.

 7. bert broeder

  zie vorig bericht

 8. bert broeder

  nogmaals

 9. Frans.van der Krul

  Bert,
  Welke website en waar vrijwilligers voor?

 10. Richard Kok

  Bert,
  DoesburgDirect.nl bericht over allerhande Doesburgse berichten. In verkiezingstijd ligt het aantal politieke berichten wat hoger dan normaal. Neemt niet weg dat er ook sport-, cultuur- en bedrijvenberichten zijn. Selecteer bovenin op deze site in de navigatie een onderwerp, en je krijgt berichten over dit onderwerp voorgeschoteld.

 11. robert duis

  @Frans van der Krul.

  Klik op “bert broeder” ….. en alles wordt duidelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑