Vanaf 3 november start de verhuur van de laatste dertien patiowoningen in Beinum West Doesburg. De woningen zijn beschikbaar voorjaar/midden 2015. In de tweede fase van de nieuwbouw op Beinum West is er gestart met de bouw van de laatste patiowoningen. Op de begane grond bevindt zich een woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en een toilet.

 

Daarnaast beschikken deze woningen over een eigen berging en een omsloten achtertuin (patio). Via de trap naar de eerste verdieping bereikt u de tweede slaapkamer en een bergruimte. Met het energielabel A+ zijn deze woningen bijzonder energiezuinig.

 

De huurprijzen variëren van  690 euro tot  698 euro waarbij het aanvragen van huurtoeslag mogelijk is. Voor deze woningen geldt in eerste instantie geen maximale inkomensgrens. Doorstromers uit Doesburg krijgen voor een deel van de woningen voorrang bij de toewijzing. De laatste dertien woningen worden vanaf maandag 3 november geadverteerd op www.entree.nu. Belangstellende hebben dan tot en met zondag 16 november de tijd om te reageren. Meer informatie ook via www.woonserviceijsselland.nl of bij het kantoor (De Linie 1).