De mini’s (spelers tussen de 6 en 12 jaar) ,C-jeugd en B-jeugd van Volleybalvereniging The Panthoms hebben onlangs meegedaan aan het Starttoernooi. Een toernooi wat jaarlijks door Volleybalvereniging The Phantoms wordt georganiseert in Sporthal Beumerskamp. Met maar liefst vijf poules is het starttoernooi dit jaar weer verder gegroeid. Inmiddels doen jeugdteams mee uit Doesburg, Angerlo, Giesbeek en de gemeente Bronckhorst.

 

‘Volgend jaar gaan we kijken of nog meer verenigingen uit de regio mee willen spelen. Het Starttoernooi is al jarenlang de start van het competitieseizoen’, aldus Annemieke Koster van The Phantoms.

 

Na afloop werden alle jeugdige spelers bedankt voor hun inzet en sportiviteit. In Poule 1, niveau 4, is The Phantoms 41 als eerste geëindigd en werd The Phantoms 42 tweede. In Poule 2, niveau 5 is als 1e geëindigd Focus 51 en als 2e DES 51. Bij Poule 3, niveau 6 is als eerste geëindigd DES 61 en als 2e Givo 61. Bij Poule 4,de c-jeugd eindigde op de 1e plaats  VCV en bij Poule 5, de B-jeugd The Phantoms.

 

The Phantoms jeugd-leden trainen elke woensdag van 17.00 tot 18.00 uur (leeftijd 6-10) en van 18.00 tot 19.30 (leeftijd 10-16). Belangstellenden zijn van harte welkom om een keer (of drie) mee te doen, om te zien of volleybal een sport is die je aanspreekt

the phantoms