Taken STMG naar twee nieuwe organisaties

De organisaties Assist en Stichting Thuiszorg en Maatschappelijk Werk Rivierenland (STMR) nemen de activiteiten over van Stichting Thuiszorg Midden Gelderland (STMG). STMR heeft vanaf 1 maart 2015 de taken overgenomen van STMG als het gaat om het Algemeen Maatschappelijk Werk, het Sociaal Raadsliedenwerk en het Centrum voor Jeugd en Gezin. Assist wordt vanaf 1 april 2015 verantwoordelijk voor de Hulp bij het Huishouden, de Praktische Gezinsondersteuning en de Verzorging en Verpleging.

 

Inwoners van Doesburg zullen de voor hen vertrouwde gezichten blijven zien, op de voor hen vertrouwde locaties: De Linie 4, scholen en peuterspeelzalen. De medewerkers van STMG gaan over naar STMR en Assist en ook voor de diensten waarvoor men voorheen bij STMG terecht kon, kan men nu gewoon terecht bij STMR en Assist.

 

‘Ik ben erg blij dat door deze overname alle personeelsleden weer een nieuwe werkgever hebben gevonden. Deze overnames gaan gelukkig niet gepaard met ontslagen. Alle cliënten in Doesburg behouden hun professionele zorgverleners. Dat is een groot goed in deze roerige tijden’, aldus Wethouder Peter Bollen.

 

Cliënten die toestemming hebben gegeven ontvangen deze week nadere informatie van STMR. Assist brengt de activiteiten en medewerkers onder in een apart bedrijf en zal de naam STMG voorlopig handhaven.

 

Bij vragen over deze en andere ontwikkelingen in de zorg kunnen cliënten terecht bij hun eigen zorgverleners of bij de klantenservice van STMG op het telefoonnummer (026)376 22 22. Vanzelfsprekend kunnen cliënten blijvend rekenen op de zorg die zij nu al krijgen. Bovendien worden zij persoonlijk geïnformeerd over wat de opsplitsing voor hen betekent.

 

 

1 reactie

  1. Theo Houkes

    Peter Bolle volgens mij klopt dit niet helemaal ik ken toch een paar personen die toch echt ontslag aangezegt is in de thuiszorg
    Ik ga dit effe navragen of ze weer zijn aangenomen zo niet hoor je het nog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑