Restaurant De Bonte Hond heeft een metamorfose ondergaan. In de eetgelegenheid in het centrum van Doesburg treedt daarom op 1 april Jimmy Glasmacher en zijn band op. Vanaf 20.00 uur zal Glasmachter het publiek laten genieten van zijn heerlijke funky muziek.

Restaurant de Bonte Hond zal vanaf  1 april weer om 10 uur geopend zijn. De afgelopen weken heeft het restaurant een metamorfose ondergaan. Er is gesloopt, geschilderd en weer opgebouwd. 

De oude bar is verdwenen en daarvoor in de plaats is een prachtige nieuwe bar gekomen met heel veel werkruimte. Het hele bedrijf is geschilderd in nieuwe kleuren en de decoratie is aangepast. Verder is de menukaart vernieuwd en serveert het restaurant nu ook tapas.

Jimmy Glasmacher is voor Doesburg geen onbekende naam. Hij heeft al diverse keren met veel succes bij de Bonte Hond gespeeld. Op 10 jarige leeftijd speelde Jimmy Glasmacher al in de Glasmacher familie band. Deze band, de Jargoons waren vooral actief in de 60er jaren.

Door de jaren heen heeft hij zich ontwikkeld tot een veelzijdig muzikant met een specialisme voor de basgitaar. Vooral zijn funky stijl van spelen is kenmerkend.

Als professioneel muzikant heeft Jimmy vrienden over de hele wereld. Hij heeft met vele grote namen samen gespeeld op de diverse podia in binnen en buitenland.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph KlaassenLa Boucherie en Stadshotel Doesburg.