De Rood-Blauw777Sportquiz van Sportclub Doesburg is vrijdagavond gewonnen door Rob en Yor Derksen van het team Oudmolenveld. In de sfeervolle kantine van Sportclub Doesburg aan de Looiersweg wonnen vader en zoon kaarten voor de Duitse bekerwedstrijd Bayer Leverkusen – FC Bayern München volgende maand. De prijs aan het winnend team werd uitgereikt door locoburgemeester Peter Bollen.

 

Bollen refereerde in zijn toespraak bij de prijsuitreiking aan de maatschappelijke betrokkenheid van SC Doesburg door zich als eerste aan te melden voor de organisatie van een activiteit in het kader van Doesburg777. Aan de quiz met 77 vragen over diverse sporten deden uiteindelijk 15 koppels mee.

 

De Olympische gedachte van meedoen is belangrijker dan winnen stond daarbij centraal. Team Swagtaculair uit Arnhem, bestaande uit Soufian Bouaziz en Emre Ates, eindigde als laatste en ontving een bon voor een diner bij een restaurant in Doesburg.

 

Namens Sportclub Doesburg memoreerde Alfares Munster, dat wijlen burgemeester Kees Luesink, lid van de Club van 100 bij Rood-Blauw, de ultieme wens had om van Doesburg777 een feestelijk succes te maken. Met de organisate van dit evenement wilde de club samen met de stichting Doesburg777 die wens van Luesink op het gebied van sport vervullen.

IMG_0634