Op 9 februari a.s. wordt voor mantelzorgers uit de gemeente Doesburg een themamiddag gehouden over het delen van de (mantel)zorg. De bijeenkomst wordt van 13.30 tot 16.00 uur gehouden op de Linie in Doesburg.

Als u voor een zieke, dementerende of gehandicapte in uw directe omgeving zorgt, bent u mantelzorger. Meestal gaat het om zorg voor een familielid, zoals partner, ouder, kind, broer of zus, maar het kan ook gaan om zorg voor iemand uit uw vriendenkring of uit uw buurt.

Dit kan soms best zwaar zijn. De zorg(-en) delen kan u helpen. Kijk eens in uw omgeving of er mensen zijn die ook een stukje zorg willen geven. Het geeft u wat vrije tijd en het maakt dat u er niet alleen voor staat. Tijdens deze themabijeenkomst krijgt u tips en handvatten om anderen te betrekken bij uw mantelzorg. Dit thema wordt verzorgd door mantelzorgconsulent Ilja Bomers.

Opgave is gewenst, dit kan tot 5 februari door te bellen naar VIT-hulp bij mantelzorg (0544) 82 00 00 of te mailen naar info@vithulpbijmantelzorg.nl. De bijeenkomst wordt gehouden in de kantine van de Linie, De Linie 4, 6982 AZ Doesburg en is een initiatief van VIT-hulp bij mantelzorg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Slaapspecialist Ralph Klaassen.