Rene van Doornum van Gasthuis du Soleil, die onlangs tweede werd bij de wedstrijd Lekkerste Saté van Nederland, gaat zijn veelbesproken saté in de hoordrol zetten bij activiteiten de komende tijd.

 

Zo is tijdens de eerstvolgende Culturele Zondag in Doesburg op 6 december de prijswinnende saté van Rene te proeven. Dat kan van 13.00 tot 17.00 uur.

 

En wie de saté zelf wil maken, kan deelnemen aan de workshop ‘satéspecial’, een workshop waarbij deelnemers het recept mee naar huis krijgen. Om zo thuis deze topsaté zelf te kunnen opdienen aan vrienden en familie.

 

Een maand geleden greep Van Doornum net naast de hoofdprijs tijdens de wedstrijd Lekkerste Saté van Nederland. Van Doornum werd tweede tijdens de wedstrijd waar 93 mensen zich voor hadden aangemeld.

 

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Hotel Doesburg.