VVD: ‘Hoogste tijd om bedrijventerrein Beinum te moderniseren’

Het is hoog tijd om het bedrijventerrein in de wijk Beinum te moderniseren. Dit is nodig om ondernemers naar onze stad te trekken, bedrijvigheid te bevorderen en werkgelegenheid te vergroten. Dat zegt raadslid Marijke Everts van VVD Doesburg.

 

De laatste jaren is er door de Doesburgse gemeente veel werk verricht om de leef- en werkomgeving in de binnenstad en in verschillende wijken te verbeteren. Nu wordt het de hoogste tijd om alle aandacht te geven aan Beinum, zo laat VVD Doesburg weten.

 

Het opknappen van het centrumgebied Beinum is ook opgenomen in de planning van het Doesburgse college. Het college heeft echter aangegeven dat het centrum van Beinum op zijn vroegst in 2017 onder handen wordt genomen.

 

‘Dit is wat ons betreft veel te laat’, aldus Everts. ‘Aanstaande woensdag zal de commissie VROM spreken over de verschillende ontwikkelprojecten waarvoor het college budget heeft vrijgemaakt. Tijdens deze commissie zal de VVD vragen om het centrumgebied Beinum als eerste prioriteit van de ontwikkelprojecten op te pakken. Het college moet hier snel aan de slag wat de VVD betreft’.

 

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Hotel Doesburg.

 

1 reactie

 1. robert duis

  @Marijke Everts.

  Ongevraagd advies:
  —————————-

  a) In termen van Marketing en Publiciteit zou ik in Uw plaats http://www.doesburgdirect.nl
  verzoeken een iets vrolijker foto van Doesburg dit uitstekende initiatief te laten omlijsten.

  b) Vooral bedrijven uit de Randstad Holland met groeiende export-mogelijkheden naar Duitsland
  hebben interesse in deze regio”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑