De ‘Mensperience’ Store in Doesburg houdt weer een evenement Toys for Boys. Dit evenement Toys for Boys zal plaatsvinden op zaterdag 25 en zondag 26 april in en rond de winkel aan de Barend Ubbinkweg 9 te Doesburg.

 

Op zaterdag 25 en zondag 26 april kan elke man zijn jongenshart ophalen tijdens het Toys for Boys weekend. ‘Wij mannen houden van snelheid,benzinedampen en motorgeluiden. Daarom hebben we tijdens Toys for Boys weer een prachtige verzameling auto’s op ons buitenterrein staan, waaronder de Jeep Driving Experience. Hierbij kan de bezoeker een adrenalinekick ervaren’, aldus winkelmanager Frank Corbeek.

 

Corbeek vervolgt: ‘Ook zijn er prachtige motoren aanwezig waar mannenharten sneller van gaan kloppen. Tevens zijn er games voor jong en oud te spelen en zijn er nog veel meer mannengadgets te bewonderen. Samen met wat culinaire verrassingen maken we er een event van dat je niet wilt missen. Ook kleinere boys zijn van harte welkom, voor hen hebben we leuke activiteiten georganiseerd die de jongens van de mannen zullen scheiden’.

 

Bij Mensperience – een superstore van 1350 m2 – staat de beleving van de man centraal. Binnen dit totaalconcept is niet alleen ruimte voor een omvangrijke collectie eigentijdse kleding met onder meer 28 merkenshops in casual, jeans en kostuums: ook schoenen, accessoires, persoonlijke verzorging en verrassende gadgets zullen bijdragen aan de unieke beleving.