Trio Tangata treedt op in de Gasthuiskerk in Doesburg. Op zaterdag 18 april ligt Doesburg voor één dag aan de Rio de la Plata in plaats van aan de IJssel. Trio Tangata speelt die dag om 20.00 uur met hart en ziel en op geheel eigen wijze Argentijnse tangomuziek. Kaarten a 15 euro zijn verkrijgbaar via de website of voor aanvang van de voorstelling in de Gasthuiskerk, Gasthuisstraat 41 in Doesburg.

 

Trio Tangata vertolkt naast eigen composities muziek van tango-grootmeesters als Di Sarli, Troilo, d’Ariezo, Piazzolla en Pugliese. Muziek vol van weemoed en melancholie, met uitbundige en stuwende ritmes.

 

Als extra verrassing is er het danspaar Carlos & Mirella, dat voor het oog van de toeschouwer éen wordt met de muziek. Trio, zangeres en dansers: een feest voor oor én oog. Tango-ensemble Trio Tangata bestaat uit drie fijne muzikanten, specialisten in de Argentijnse Tango. In een vernieuwende en unieke stijl componeren ze hun arrangementen. Met gevoel voor drama, precisie en meesterschap presenteert het Trio de Argentijnse tango in een voorstelling vol energie.

trio tangata