Edelsmederij Tobias uit Doesburg houdt op zaterdag 6 juni het Trollbeads-dag. Tijdens deze dag wordt de exclusieve Trollbeads-dag kraal onthuld die ontworpen is door Lise Aagaard.

 

Zoals alle kralen van Trollbeads, heeft ook deze exclusieve kraal een verhaal. ‘Laat je door deze kraal meevoeren naar het ochtendgloren, naar een moment van harmonie en innerlijke rust. Als langzaam het bos tot leven komt en het licht over de toppen van de bomen strijkt. De stralen van de zon de bodem raken en het stilaan warmer wordt. Geleidelijk komt alles tot leven en breekt een nieuwe dag aan in het bos. De woonplaats van de trollen.’

 

Belangstellenden worden uitgenodigd om 6 juni de kraal te komen bewonderen. De Trollbeads-dag kraal is in beperkte oplage beschikbaar. ‘Je kunt ook alvast een kraal reserveren, als je er zeker van wilt zijn dat deze kraal straks van jou is. Je kunt daarvoor met ons contact opnemen of nu al langskomen bij Edelsmederij Tobias aan de Kerkstraat 14 in Doesburg’, aldus Tobias Verschoor.