Netwerkvereniging Hanzegilde Doesburg houdt woensdag 20 februari haar tweede kennissessie. Deze gaat over het schrijven van digitale nieuwsbrieven. De kennissessie wordt gehouden op de nieuwe locatie van Hanzegilde Doesburg in Gasthuis du Soleil in het centrum van Doesburg. De kennissessies zijn exclusief voor leden van de vereniging. Elk lid heeft de mogelijkheid om een introducé mee te nemen.

 

De kennissessie over het schrijven van digitale nieuwsbrieven wordt gegeven door Mario Derksen. De thema-avonden zijn bedoeld voor leden van Hanzegilde Doesburg. Het is toegestaan om per lid een introducee mee te nemen. Deze moet vooraf worden aangemeld bij de organisatie via e-mailadres ilse@kleynenborgh.com. De thema-avonden bieden ook de mogelijkheid om bij te praten en te netwerken.

 

Hanzegilde Doesburg is een nieuwe netwerkvereniging voor ondernemende Doesburgers. Naast het geven van thema-avonden biedt Hanzegilde Doesburg sinds kort ook flexwerkplekken aan. Deze flexplekken zijn gesitueerd in een ruimte in Gasthuis du Soleil.

 

De eerste kennissessie dit jaar werd verzorgd door Ingrid Kooijman. Hieronder een sfeerverslag van de kennissessie ‘zzp’er en arbeidsrecht’.