Tweede Montmartre markt in Doesburg op 26 juni

In het historische centrum van de Hanzestad Doesburg wordt op zondag 26 juni van 10.00 tot 17.00 uur de tweede Montmartre markt van dit jaar gehouden. De markt vindt plaats op het Roggeplein dat tegen die tijd Vischmarkt heet.

Dit gebied in Doesburg wordt niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd. De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre markt.

Op deze markt leuke kramen met Frans gerelateerde producten zoals wijn, kaas en noten. Maar ook antiek, brocante, kunst en boeken. Ook de portretschilder en de Franse musette muziek ontbreken niet.

De Montmartre markten worden ook nog gehouden op de zondagen 31 juli en 28 augustus (van 10.00 tot 17.00 uur).

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgLa BoucherieStadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.

Foto: Carolien de Vries

1 reactie

  1. a. g. schrader

    Ik zou graag willen weten of iedereen in aanmerking kan komen voor het huren van een kraampje en wat de kosten zijn? Jammer dat daar geen mededelingen over worden gedaan, of heb ik die op de een of andere manier gemist?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑