Tweede winkel voor Pand41: nu gericht op mannen

Pand 41 opent tweede winkel in de binnenstad van Doesburg. De kledingzaak komt in de Meipoortstraat en richt zich daar volledig op mannen.

Dat laat eigenaresse Anita Hesse weten. ‘In onze winkel in de Kerkstraat zijn we klein begonnen met een herenhoek. Dat sloeg zo aan, dat de vraag groter werd dan het aanbod. Dus is het tijd voor een eigen Pand41 voor mannen’, aldus Hesse.

Deze week heeft Hesse de sleutel gekregen van het pand in de Meipoortstraat 16, waar tot voor kort Deze of Gene was gevestigd. De komende tijd wordt de ruimte winkelklaar gemaakt en vanaf half oktober is Pand41 Menswear geopend.

Hesse: ‘Met de mannenkleding mikken we op het middensegment, van jonge mannen tot mannen op leeftijd. Voor iedereen wat wils. Bij de start van de mannenzaak kiezen we voor de woensdag tot en met de zaterdag als openingsdagen. Mocht hieraan gesleuteld moeten worden, dan doen we dat’.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China

1 reactie

  1. Jokewonnink@hotmail.com

    Helemaal top dat heeft Doesburg nodig, heel veel succes 🎉👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑