Op dinsdag 17 maart 2015 van 18.30 tot 19.30 uur start gymnastiekvereniging Unitas met Freerunning lessen binnen de vereniging. De lessen zijn voor alle jongens en meisjes vanaf 8 jaar en worden gegeven in sporthal Beumerskamp.

 

Freerunning is het verplaatsen van A naar B op vele manieren. Springen, klimmen, balanceren, zwaaien, hangen en uiteenlopende tricks staan bij Freerunning centraal. Freerunning is in opkomst bij jongeren en omvat elementen van turnen (springen, rollen) en atletiek (duurloop, hordeloop, hindernisloop).

 

Bij Freerunning gaat het om lopend en springend een parcours met obstakels af te leggen. De zaal wordt omgetoverd tot een ware speelplaats met allerlei obstakels die zeer uitdagend zijn om overheen, onderdoor en langs te gaan.

 

Wil jij ook een coole ervaren freerunner worden die tegen een muur op kan lopen en salto’s maakt, kom dan kennismaken met deze spectaculaire sport. Schrijf je in via www.sportenindoesburg.nl, klik op activiteiten, klik op de button van het Freerunning en schrijf je in. Je mag drie keer gratis meedoen en let op, vol is vol!

 

Voor meer informatie over de Freerunning lessen kun je contact op nemen met Ellen ten Have van gymnastiekvereniging Unitas via email: ellentenhave@upcmail.nl.