De in februari gestarte wandelgroep in Doesburg is een succes. Elke doordeweekse dag verzamelen wandelaars zich bij de DekaMarkt aan de Breedestraat in Doesburg. Vaak staan er meer dan tien mensen klaar om samen te wandelen.

 

Initiatiefnemer Gudrun Gilhuis is blij met de grote toeloop. Om 19.00 uur vertrekt de groep elke doordeweekse dag vanaf de DekaMarkt. Inschrijven is niet nodig en deelnemers kunnen zelf kiezen welke dag(en) ze mee willen lopen.

 

Iedereen die geïnteresseerd is, kan meelopen. De routes worden ter plekke bepaald en gaan kriskras door of om de wijk. Een wandeling duurt ongeveer 45 minuten. Het enige dat deelnemers nodig hebben zijn goede wandelschoenen. Een veiligheidsvest of reflectorarmband wordt hier in de wintertijd aangeraden.

 

Voor meer informatie of vragen kan contact worden opgenomen met Ward Terpstra van Breedtesportdoesburg via e-mail info@sportenindoesburg.nl of telefoon 06- 51 200 695. Via de website www.sportenindoesburg.nl blijft u op de hoogte blijven van ander sportaanbod in de gemeente.

 

Zie ook: Wandelgroep Doesburg van start in februari