De drie speciale postzegels die worden uitgegeven ter gelegenheid van het jubileum van de oranjevereniging Doesburg en Oranje kunnen rekenen op warme belangstelling. Doesburg en Oranje laat weten dat er veel animo is om in het bezit te komen van deze bijzondere postzegels. Op 29 april verschijnen drie postzegels ter ere van het honderdjarig bestaan van Doesburg en Oranje, een van de oudste verenigingen van de stad. De zegels worden uitgebracht door Doesburg en Oranje in samenwerking met postzegelvereniging De Globe.


De speciale postzegels bevatten het historische vaandel van de vereniging Doesburg en Oranje, het huidige logo en een beeld van Koninginnedag met een oranje ballon naast de met vlag en wimpel getooide Martinitoren.


Tot 10 april is het mogelijk om de speciale postzegels online te bestellen. Dat kan via www.doesburgenoranje.nl. Ook is het mogelijk om een bestelling door te geven bij museum De Roode Tooren in de Roggestraat. Op de website van Doesburg en Oranje staat te lezen dat de zegels op 29 april door De Globe worden gepresenteerd in de raadszaal van het stadhuis.


Het setje met drie postzegels wordt in een beperkte oplage op de markt gebracht en is met name voor verzamelaars een bijzondere aanvulling op hun collectie. In de voorverkoop kost een setje zegels 3,50 euro. Vanaf 29 april is het setje een euro duurder.


Bestellen kan hier


Afbeelding: www.doesburgenoranje.nl