Ondernemers zijn blij nu bedrijventerrein Beinum-West onder handen is genomen. Wel hebben ze nog een aantal verbeterpunten op de wensenlijst staan.

Deze week is bedrijventerrein Beinum-West officieel geopend na de uitvoering van het revitaliseringsplan de afgelopen maanden. Het bedrijventerrein heeft een nieuw, verbeterde infrastructuur en is veiliger en toegankelijker geworden.

Wel hebben de ondernemers nog een aantal wensen. Zo wordt er nu veel te hard gereden, met name door personeel van de bedrijven zelf, en zorgen geparkeerde auto’s soms voor gevaarlijke situaties op de fietsstroken.

In de video zie je het eindresultaat van de opknapbeurt en laten Camiel Banda en Egbert Lommers zich uit over de veranderingen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

  • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
  • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
  • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
  • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
  • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
  • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit.