Videoverslag kennissessie persberichten schrijven van Hanzegilde

De laatste kennissessie voor het zomerreces van netwerkvereniging Hanzegilde Doesburg op 19 juni 2013 ging over het schrijven van persberichten. De workshop-achtige sessie werd verzorgd door Ingrid Kooijman van Ingrid Kooijman Tekst & Beeld (www.ingridkooijman.nl) en Richard Kok van DoesburgDirect.nl (www.doesburgdirect.nl). Zo’n twintig aandachtige zelfstandig professionals waren afgekomen op de thema-avond.

3 reacties

 1. Marja Aarts

  Hoi Richard en Ingrid,

  Het was een TOP avond en wat heb je het beeldmateriaal weer super snel voor elkaar! Ik heb er veel van opgestoken en de 5 W’s helpen enorm om een goede start te maken met een bericht. Ik hoop dat je veel nieuwe, leuke, goed in elkaar gestoken persberichten krijgt de komende tijd.

 2. robert duis

  Een voorbeeld van de 5 W’s ……….. maar dan in omgekeerde volgorde:

  Waarom – Wanneer – Waar – Wat – Wie:
  ————————————————

  Omdat het een doorslaand succes is tot nu toe,
  zal vanaf eind augustus 2013 (altijd op de laatste donderdag van de “koude” maanden)
  wederom in Restaurant de BONTE HOND
  de MUZIEK verzorgd worden door de Limehouse-Workshop. 1

 3. Carina de Rijk

  Voordat ik naar de avond ging dacht ik eigenlijk: Hmm… niet echt een actueel onderwerp voor mij, persberichten schrijven. Maar toen de presentatie begon veranderde in de eerste 5 minuten mijn mening. Wat ben ik blij dat ik gekomen ben ! Dit was precies wat ik nodig had, een schop onder mijn kont om meer samen te werken met de media.
  En wie had gedacht, dat ik die kennis vandaag al in praktijk kon gebruiken !
  Wat hebben jullie het duidelijk en praktisch gebracht !
  De sfeer was uitstekend, en ik kom graag vaker naar de netwerkavonden van Hanzegilde.
  Hartelijk bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan een prettige eerste kennismaking !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑