Doesburg Beweegt -voorheen Breedtesport Doesburg – gaat door met het organiseren van naschoolse sportactiviteiten. Kinderen uit groep 3 tot en met 8 kunnen het hele schooljaar tijdens de schoolweken gratis op vier locaties met naschoolse sportactiviteiten meedoen in Doesburg.

De naschoolse sportactiviteiten vinden op de onderstaande dagen, tijden en locaties plaats:

 • De naschoolse sportactiviteiten vinden op de onderstaande dagen, tijden en locaties plaats:
  • Dinsdag      14.30 uur tot 15.30 uur                                   Schoolplein Anne Frank
  • Woensdag  14.00 uur tot 15.00 uur                                  Schoolplein Horizon Ooi
  • Donderdag 14.00 uur tot 15.00 uur                                  Schoolplein Wetelaar
  • Donderdag 14.00 uur tot 15.00 uur                                  Schoolplein Horizon Stad

   

  De Buurtsportcoaches samen met de studenten van de HAN en CIOS staan elke dinsdag, woensdag en donderdag met goed of slecht weer klaar om plezier te maken en te bewegen. In de schoolvakanties zullen er geen naschoolse sportactiviteiten plaatsvinden. Deelname is gratis, maar wel op eigen risico.

Meer informatie over beweegactiviteiten is te vinden op www.doesburgbeweegt.nl. Voor vragen of ideeën kan contact worden opgenomen met Ivet Harperink van Doesburg Beweegt via ivet@doesburgbeweegt.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice,PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.