Op zaterdag 21 mei tussen 10.00 en 17.00 uur organiseert Stein Boeken uit Doesburg voor de zesde keer een Boeken- en Kunstmarkt in de Roggestraat en Roggeplein in het hart van het centrum van Doesburg.

Er zijn tientallen stands met verkoop van hoogwaardige oude en tweedehands boeken en antiquariaat. Ook zijn er mooie stands met presentatie en verkoop van verschillende kunstvormen.

Verder zijn er meer boekeninitiatieven te melden in Doesburg. Op zondag 29 mei, zondag 26 juni, zondag 31 juli en zondag 28 augustus (van 10.00 tot 17.00 uur) worden er in de Roggestraat en Roggeplein in het centrum van Doesburg Montmartre markten georganiseerd.

Er zijn veel kramen met antiek, brocante, kunst, boeken en Frans gerelateerde producten. Portrettekenaars en straatmuzikanten en het mooie decor zorgen voor de perfecte Franse sfeer.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice,PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.