VNG bijeenkomst in november in Doesburg

Doesburg is woensdag 2 november gastheer van bijeenkomst ‘Kleine gemeenten, grote opgaven’, georganiseerd door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Sprekers tijdens de bijeenkomst zijn burgemeester Kees Luesink van Doesburg en VNG-voorzitter Annemarie Jorritsma. Zijn kleine gemeenten in staat de nieuwe taken die op hen afkomen uit te voeren? Hoe bereiden ze zich voor op de decentralisaties? Met wie gaan ze samenwerken? Dat zijn de centrale vragen tijdens de VNG-bijeenkomst in Doesburg.


De bijeenkomst begint om 18.00 uur en duurt tot 21.00 uur, en wordt gehouden in de Grote of Martinikerk in Doesburg. Om 16.45 uur start er voor belangstellenden een rondleiding door het historische centrum van Doesburg.


Doelgroep van de bijeenkomst in Doesburg bestaat uit raadsleen, burgemeesters, wethouders, gemeentesecretarissen en griffiers. Naast Luesink en Jorritsma als sprekers, leidt Ralph Pans als voorzitter van de VNG-directieraad een plenaire discussie.


De VNG organiseert twee keer per jaar een bijeenkomst ‘Kleine Gemeenten’. De bijeenkomst van 2 november wordt door de VNG georganiseerd in samenwerking met de gemeente Doesburg.

1 reactie

  1. DuBoucle

    Hierbij wordt de VNG van harte uitgenodigd om ook de tentoonstelling ‘Werkende Armen” van de FNVlokaal te bezoeken in de Buurtacademie.Deze is van 1 november t/m 10 nov.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑