Vogelshow Vogelvrienden Doesburg in december


De vereniging Vogelvrienden Doesburg houdt in december weer haar jaarlijkse vogelshow. Zo’n tweehonderd vogels zullen daarbij strijden om de Bernhard Haanappel Wisselbeker, een prijs voor de beste vogel.


De vogelshow wordt gehouden op vrijdag 10 december (van 10.00 tot 21.00 uur), zaterdag 11 december (10.00-17.00) en zondag 12 december (10.00-17.00). Plaats van handeling is tuincentrum Bloemendaal in het nabij gelegen Drempt.


Het thema van de vogelshow is dit jaar ‘winter’. De aankleding van de zaal waar de show wordt gehouden wordt aangepast aan dit thema.


De strijd om de Bernhard Haanappel Wisselbeker wordt in verschillende klassen gevoerd. Zo wordt er zowel voor de jeugd als voor de senioren een beker uitgereikt. De vogelshow in december is tevens het moment waarop het 60-jarig bestaan van de Vogelvrienden uit Doesburg wordt gevierd.

1 reactie

 1. H.A.Bakker

  Als voorzitter was ik twintig jaar lang begaan met de vereniging.
  Hierna heb ik niets meer vernomen,wat ik persoonlijk niet had verwacht.Veel hebben we meegemaakt.gradus Verloon/Besselink/Snijders/Romers/Popenda/Langeler/de Jager enz.
  Volliere,s bouwen Elisabeth/enz.Een heel leuke tijd.
  Ik ben benieuwd wanneer er een tentoonstelling is.

  graag informatie

  Henk Bakker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑