Zes fotografen staan klaar voor Helpportrait Doesburg 2015

Helpportrait Doesburg, het jaarlijkse liefdadigheidsevenement voor Doesburgers met een smalle beurs, telt dit jaar de inzet van zes fotografen. Die zullen op zaterdag 12 december professionele portretfoto’s maken van Doesburgse inwoners.

 

De plaats van handeling is net als vorig jaar ons fraaie stadhuis. De middeleeuwse ruimtes en elementen in het stadhuis lenen zich prima voor dergelijke fotoshoots.

 

Het idee achter Helpportrait is dat mensen met een smalle beurs gratis en belangeloos geportretteerd worden door zes professionele fotografen. Naast een fraaie portretfoto is er voor de bezoekers koffie of thee en ruimte om een praatje te maken met aanwezigen.

 

Initiatiefnemer van Helpportrait in Doesburg is fotograaf Joost de Wolf. Hij wordt dit jaar in de organisatie bijgestaan door medefotograaf Eric Visser. ‘Met Helpportrait willen we iets geven. Een praatje maken, een kopje koffie drinken en een mooie foto meenemen, meer is het niet. Dat is Helpportrait’, aldus De Wolf.

 

Visser vult aan: ‘Een professionele fotoshoot is voor sommige mensen gewoonweg te duur om te laten maken. Op 12 december is het volledig gratis. Telkens weer is het hartverwarmend om de dankbare reacties te horen en om een luisterend oor te zijn voor mensen die het wat minder ruim hebben. Dankbaarheid en gezelligheid voert de boventoon bij Helpportrait Doesburg’.

 

Helpportrait Doesburg start om 10.00 uur met een openingsmodel die wordt gefotografeerd door een prominente inwoner van onze stad. Vervolgens kunnen mensen zich tot 15.00 uur laten vastleggen op de gevoelige plaat.

 

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsors: ZON Doesburg, CameraTools Apeldoorn, Boek&Buro, Hami Drukkers en de gemeente Doesburg.

 

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Hotel Doesburg.

 

 

 

3 reacties

 1. gerlin

  Wij konden niet alle 4 ziek ?
  Zo Jammer Elk Jaar Geweest Ik Hoop Echt Van Harte Dat Er Nog Een Dag Komt

  Mvg gerlin

 2. Theo Houkes

  hoe bedoel je hoop dat er nog een dag komt ga er voor en pik een dag uit alle vier ziek hoe zoek je het uit alle vier ziek op de zelfde dag het is een wonder beterschap en maak een nieuwe afspraak

 3. Frans van der Krul

  Gerlin,
  Hopelijk volgend jaar in de herkansing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑