Je kent het vast wel, kinderen die helemaal enthousiast worden van een mooi, leuk of spannend verhaal. Die boeiend kunnen luisteren en het liefst het verhaal nog tien keer willen horen.


Vanuit de activiteit Voorlezen Thuis van de Buurtacademie werken wij samen met de bibliotheek. Samen zien wij het belang van voorlezen voor Doesburgse kinderen en willen daar graag een bijdrage aanleveren.

 

Ben jij een boeiende Voorlezer en vind je het leuk om kinderen van 4 tot en met 7 jaar in de bibliotheek voor te lezen, doe dan mee en geef je op.

 

Wij zijn opzoek naar een groepje van minimaal vier personen die elkaar wekelijks afwisselen. Dit betekent dat je één keer per maand een uurtje voorleest.


Wij organiseren van te voren een bijeenkomst waarbij meer uitleg wordt gegeven over de activiteit, het voorlezen en bieden de mogelijkheid om met elkaar kennis te maken. Op basis daarvan kun je aangeven wel/niet te willen deelnemen.

 

Voel je vrij om aan te sluiten en meld je aan bij de vrijwillige coördinator van Voorlezen Thuis: Antoinette Hovingh, antoinette@stulp.net. Of kijk de site van de Buurtacademie: www.buurtacademiedoesburg.nl. Natuurlijk kun je hier ook terecht om je aan te melden als vrijwilliger voor de activiteit Voorlezen Thuis.

 

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Hotel Doesburg.