Op zaterdag 21 mei speelt Piepschuim in Gasthuiskerk Doesburg om 20.00 uur zijn nieuwe programma: Zo doen we dat hier, een muzikale en energieke voorstelling over grote thema’s en kleine problemen. Een entreekaart kost 13 euro.

Een programma op het snijvlak van muziek, cabaret, en theater: tomeloze energie, prachtige teksten, virtuoze muziek en soms een verrassend dansje. Geniet terwijl Piepschuim ons land en zijn inwoners bezingt.

Zo doen we dat hier is waanzinnig muzikale en energiek en vol humor. Wat is de mores van deze tijd? Hoe moet ik participeren, en met wie? En wat voor land zijn we eigenlijk geworden? Piepschuim duwt al deze vragen in het hokje waarin ze thuishoren. Strikje eromheen en klaar. Want zo doen we dat hier.

Zo doen we dat hier gaat over Nederland, over Piepschuim, over meedoen, over ons. Dichtbij huis, in de achtertuin met een kopje thee of een goed glas bier. En meedoen, dat is winnen. Zo doen we dat hier werd als teaser gezien door ruim 6.000 enthousiaste Oerol-bezoekers.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph KlaassenLa Boucherie en Stadshotel Doesburg.