Toneelvereniging Vriendentrouw uit Westervoort speelt 6 april in de Martinus Atriumkerk in Doesburg ‘Gewoon een kwestie van tijd’. Het is een avondvullend dramastuk wat voor veel herkenning zal zorgen. De begint om 19.00 uur.

 

Het stuk gaat over Willem Boswinkel, hij is terminaal ziek. Zijn vrouw Annie en zoon Peter proberen hem de laatste weken van zijn leven met veel humor zo veel mogelijk op te beuren. Ze hebben ook nog een dochter Els, die na een conflict met haar vader vertrokken is naar Amerika.

 

De vrouw van Peter is van mening dat Peter meer aandacht aan haar en zijn kinderen moet besteden en steekt haar mening niet onder stoelen of banken.

 

De spelers zijn dit jaar: Ineke van den Top, Monique Jansen, Vivian van Brakel, John Scholten en nieuwkomer Berrie Hagens. De souffleurs zijn Ap Schouten en Annie Berends. Het stuk wordt geregisseerd door de Doesburgse Ans Pruntel, en is geschreven door Derek Parkes.

 

Kaartjes voor de voorstelling kosten 4 euro en zijn te koop aan de deur. De voorstelling begint om 19.00 uur. De kerk is open vanaf 18.15 uur.

Vriendentrouw