VVD Doesburg maakt top-5 kandidatenlijst bekend

Nadat VVD Doesburg al eerder Ellen Mulder-Metselaar aanwees als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart, maakt de partij nu de top-5 van kandidaten bekend. Op twee staat Martin Korporaal en op plaats drie het huidig raadslid Hendrik Vels.


Lijsttrekker Ellen Mulder-Metselaar (1972) licht de top-5 toe: ‘Op plaats twee staat Martin Korporaal (1980). Hij is op dit moment fractieassistent en is door zijn tomeloze inzet en doortastendheid van grote waarde voor VVD Doesburg. Plaats drie wordt ingevuld door Hendrik Vels (1970). Vels is raadslid en door zijn ruime ervaring als ondernemer in Doesburg erg betrokken bij het wel en wee van de stad. Marijke Everts (1989) neemt plaats vier in. Als relatieve nieuwkomer met agrarische roots vertegenwoordigt zij de belangen van onze jeugdige inwoners. Op plaats vijf staat Marjon Strating (1964). Strating is als fractieassistent al geruime tijd betrokken bij de VVD. Haar ervaring is van groot belang voor onze partij.’

 
Han Kranenburg, voorzitter van VVD Doesburg, vindt dat de VVD met de lijst een stevige mix heeft gevonden tussen ervaring en nieuwkomers met een frisse kijk op zaken. ‘De kandidaten vertegenwoordigen de verschillende kernwaarden binnen onze gemeente en vormen tegelijkertijd een hecht team’, aldus Kranenburg.

 
Ellen Mulder vult aan: ‘Doesburg verdient daadkracht. Met deze ploeg gaan we hard aan het werk om Doesburg te maken tot een stad waar het goed en veilig wonen is. Dit doen we door: scherp te letten op de financiën van de gemeente, ondernemerschap te stimuleren en samen te werken. Met veel vertrouwen gaan wij samen de verkiezingen in en de uitdaging verder aan’.

3 reacties

 1. Peter van den Broeke

  Mooie lijst! Succes.

 2. tom kets

  Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!!

 3. robert duis

  @Tom Kets.

  Wat Uw Gemeenplaats betreft: “Wie de jeugd heeft ………. “:

  Voor HEEL veel mensen gaat het NU even om het HEDEN!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑