VVD Doesburg wil begroting en najaarsnota nu inzien

De VVD Doesburg verzoekt het College van Doesburg de begroting 2012 en de bijbehorende najaarsnota per omgaande aan de raad toe te zenden. Het is in het kader van de aan het licht gekomen nadelige effecten van het grootste belang dat de Raadsleden ruim voldoende tijd krijgen om de genoemde  stukken met hun achterban te bespreken en door te lichten. Dat laat VVD Doesburg weten in een reactie op de financiële nadelen de komende jaren als gevolg van een gemaakte fout.


‘Voorts wil de VVD weten van het College of er inzake de begroting 2012 en verder nog andere tegenvallers te verwachten zijn’, laat fractievoorzitter Ellen Mulder-Metselaar weten.


Mulder-Metselaar voegt er aan toe een inhoudelijke en schriftelijke reactie te verwachten voor de raadsvergadering van 29 september 2011.


De VVD Doesburg is de tweede partij, na SP Doesburg, die reageert op het bekend maken van een fout, die de gemeente de komende vijf jaar jaarlijks tussen de 250.000 en 300.000 euro gaat kosten.


Door het niet goed uitvoeren van een basale interne controle loopt de gemeente Doesburg de komende vijf jaar dit geld mis. De financiële strop is van invloed op de begrotingsresultaten 2011-2015 die in de zomernota 2011 zijn gepresenteerd, zo laten burgemeester en wethouders weten in een brief.


Zie ook:
SP Doesburg heeft vragen over slecht financieel nieuws

1 reactie

 1. Hansie

  Hansie:
  26 september 2011 om 10:51
  Gaat lekker zo
  Molenveld is al ardig uit de klauwen gelopen
  Nu 1.3 miljoen erbij
  Kan weer een wethouder de laan uit
  Als je het bij de een doet dan ook bij het ander
  Wie is de verantwoordelijke wethouder hier van
  Wat is het volgende wat de burger weer geld gaat kosten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑