VVV Doesburg is verhuisd naar Gasthuisstraat

De VVV Doesburg is verhuisd. Sinds half november is het toeristenbureau gevestigd in de Gasthuisstraat nummer 13. De officiële opening van het kantoor zal ergens in december plaatsvinden.


Dat laat Monique Pellen van VVV Doesburg weten. ‘Het pand ziet er prachtig uit. Frisse uitstraling en voldoende ruimte. Ik denk dat we best trots mogen zijn’, aldus Pellen.


Vorig jaar werd bekend dat het huurcontract van het pand in de Kerkstraat niet werd verlengd. Daarop volgde een zoektocht naar een nieuw onderkomen in het historische centrum van Doesburg. Dit werd gevonden in een pand in de Gasthuisstraat.


Het VVV kantoor in Doesburg is in de wintermaanden van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 11.00 tot 16.00 uur en op maandag van 13.00 tot 16.00 uur. Pellen: ‘Kom gerust een kijkje nemen of kom een cadeaubon of ander leuk cadeau kopen voor de feestdagen, om uw dierbaren of collega’s te verwennen. Wees welkom bij de VVV aan de Gasthuisstraat 13’.


1 reactie

 1. Edward van der Beek

  VVV is even de weg kwijt…….

  Sinds vorige week is de Doesburgse VVV verhuisd van de Kerkstraat
  naar de Gasthuisstraat nr.13
  Of het nu door het nieuwe huisnummer komt is mij niet bekend, maar dat de oude bewegwijzering op de hoek van de Koepoortstraat en Roggestraat staat met een pijl rechtdoor vind ik toch wel een
  beetje “dom”.
  Al onze gasten die Doesburg binnenkomen en een bezoek willen brengen aan de VVV lopen naar het oude pand in de Kerkstraat.
  Was het niet verstandig geweest om hier van tevoren even over na te denken! Het is allemaal zo simpel, echter voor de VVV kennelijk niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑