Waterpoloreünie in passantenhaven van Doesburg

Wie spektakel in de Doesburgse haven wil zien, moet zaterdag 20 augustus naar de waterpoloreünie van DWV komen. Vanaf 14.00 uur zijn waterpoloërs actief in de haven vanwege het 85-jarig bestaan van DWV.

Waterpolo spelen in rivieren of meren was vroeger de normaalste zaak van de wereld. Tegenwoordig hebben we daar overdekte zwembaden voor.

Maar om nog eenmaal het gevoel van vroeger te ervaren, houdt DWV een waterpoloreünie in de passantenhaven van Doesburg. Om 14.00 uur worden de dames in de gelegenheid gesteld om hun vaardigheden van het waterpolo te laten zien.

Drankje op de kade
Om 15.00 uur is het de beurt aan de mannen. Oud-leden, huidige leden, nieuwsgierige en belangstellende mensen zijn van harte welkom. Vanaf 16.00 uur is er een drankje op de kade.

Deze reünie wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Doesburg, Alfun Events & Catering, Viking Adventure Sports, Heel Metaal, het Rode Kruis en de vele vrijwilligers.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz,CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,Gasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.

1 reactie

  1. Theo Houkes

    veel plezier hoop allen dat er niemand ziek word in dat water

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑